خانه » سوالات رایج فیبروم های رحم

سوالات رایج فیبروم های رحم

متاسفانه بیماری فیبروم رحم به یکی از رایج ترین بیماری های زنان تبدیل شده است ، بسیاری از افراد به دلیل داشتن مشغله کاری و همچنین داشتن ترس از محیط بیمارستان و مطب پزشکان تمایل دارند بدون مراجعه به پزشک سوالات خود را در این خصوص بپرسند. از سویی دیگر برخی از افراد متوجه بیماری خود شده اند و اکنون در حال سپری کردن دوره درمان و نقاهت خود هستند و سوالات بسیار زیادی در ذهن خود دارند. این دسته از افراد نمی توانند بابت هر سوال کوچک خود به پزشک مراجعه کنند ، از همین رو تمایل بیشتری نسبت به طرح سوال به صورت آنلاین دارند. از آنجایی که برخی از سوالات رایج بوده و تمامی افراد مبتلا به فیبروم های رحمی در رابطه با آن سوال می پرسند یا باید جواب آن ها را بدانند ما تصمیم گرفتیم در این مقاله از سایت دکتر الهه ثناگو بهترین جراح و متخصص زنان و زایمان تهران ، به پاسخ سوالات رایج فیبروم های رحم بپردازیم. اگر در طول این مقاله به پاسخ سوال خود نرسیدید ناراحت نشوید یا احساس نکنید که این سوال تنها برای شما به وجود آمده است ، سوال خود را در انتهای مقاله بپرسید تا ما به آن ها پاسخ دهیم.

 

سوالات رایج فیبروم های رحم

 

توضیحات دکتر الهه ثناگو در خصوص سوالات رایج فیبروم های رحم به صورت پادکست

 

سوالات رایج فیبروم های رحم

  • فیبروم رحم چگونه به وجود می آید؟

فیبروم های رحمی منشا جنینی دارند، یعنی زمانی که فرد جنین است دانه های سلولی فیبروم در داخل رحم شکل گرفته می شود و به تدریج با افزایش سن و تحت تاثیر هورمون ها این بافت بزرگ تر می شود و در سونوگرافی به صورت فیبروم دیده می شود.

  • آیا فیبروم رحمی با داروهای گیاهی درمان می شوند؟

خیر فیبروم های رحم درمان گیاهی ندارد، درمان فیبروم های رحمی بسته به نوع و ناحیه قرار گیری آن مشخص می شود. درمان فیبروم به صورت جراحی خواهد بود. در برخی مواقع که فیبروم کوچک باشد نیازی به جراحی نخواهد داشت. درمان های دارویی، جوشانده های گیاهی و درمان های طب سنتی هیچ کدام در درمان فیبروم رحم موثر نیستند، پس خودتان را آزار ندهید.

  • جراحی فیبروم رحم تنها باید به صورت باز باشد یا با لاپاراسکوپی نیز قابل انجام است؟

روش جراحی فیبروم های رحمی بسته به صلاح دید پزشک و شرایط بیمار تعیین می گردد. بعضی از فیبروم های خیلی بزرگ باشد را می توان لاپاراسکوپی انجام داد، اما بسته به شرایط بیمار، اگر بیمار قرار است باردار شود، پس بهتر است جراحی خیلی دقیق تری انجام شود و بخیه های دقیق تری بخورد. اکثریت متخصصین زنان بر این نظر موافق هستند که بهتر است افرادی که فیبروم های رحمی بسیار بزرگ داشته و قصد بارداری دارند، به صورت باز جراحی شود چون دید پزشک بر روی رحم بیشتر است و بخیه های که بر روی رحم زده می شود با دقت بیشتری انجام می گردد و احتمال پاره شدن این بخیه ها حین بارداری بسیار کم خواهد بود.

  • آیا با وجود فیبروم های رحم بزرگ (حدود دوازده سانت) می توان باردار شد؟

بله احتمال بارداری با وجود فیبروم های بزرگ وجود دارد و خارج نمودن فیبروم ها بسته به صلاح دید پزشک دارد. در برخی افراد که فیبروم های بزرگ و متعددی هستند و باعث علائم کم خونی، فشار و آثار کلیوی می شوند، در این زمان متخصص زنان و زایمان ترجیح می دهد که فیبروم برداشته شود و در برخی موارد به بیمار فرصت داده می شود تا باردار شود. لذا در این خصوص بایستی حتما با پزشک خود مشورت نمایید و به توصیه های او گوش دهید.

در صورت داشتن هر گونه سوال در خصوص بیماری های زنان می توانید به قسمت انتهایی مقالات مراجعه نمایید و سوالات خود را از ما بپرسید.

  • آیا تمام فیبروم های رحمی نیاز به جراحی دارند؟

تمامی فیبروم ها نیاز به جراحی ندارند، تا زمانی که فیبروم ها کوچک هستند و در نواحی قرار دارند که حیاتی نیست و موجب آزار و اذیت فرد نمی شود، نیازی به جراحی نخواهند داشت. اما در برخی موارد فیبروم های رحمی بزرگ هستند که در این صورت نیاز به جراحی خواهند داشت. حتی در مواقعی ممکن است فیبروم بزرگ باشد اما با توجه به شرایط به بیمار باردار شود و جراحی نکند، اما بعضی از فیبروم ها بایستی صد در صد جراحی شوند زیرا بزرگ بودن فیبروم موجب آثار فشاری بر روی کلیه ها و مسائل دفعی بیمار، کم خونی، یا فیبروم های که به طور ناگهانی رشد می کنند (در این صورت به این نوع فیبروم ها بایستی مشکوک بود زیرا احتمال بدخیمی وجود خواهد داشت) و حتما بایستی این نوع فیبروم ها جراحی شوند.

  • آیا فیبروم های رحمی سرطانی هستند؟

تقریبا می توان گفت اکثریت فیبروم های رحمی خوش خیم هستند و سرطانی نیستند ولی یک درصد بسیار کوچکی از فیبروم ها ممکن است سارکوم یا سرطان های بدخیم در داخل آن ها باشد و به همین خاطر زمانی که فیبروم به طور غیر طبیعی رشد می کند و شکل های غیر طبیعی در سونوگرافی از خود بروز می دهد حتما بایستی برداشته شود.

راه های ارتباطی با دکتر الهه ثناگو:

صفحه اینستاگرام: drelahesanagoo
شماره تماس: 02126318926

دکتر الهه ثناگو متخصص زنان و زایمان

دکتر الهه ثناگو

جراح متخصص زنان زايمان و نازايی ـ لاپاراسكوپی، هيستروسكوپی
دكتر الهه ثناگو متخصص زنان زايمان نازايي دوره شش ساله پزشكي عمومي را در دانشگاه ايران به اتمام رساند
و سپس در سال ١٣٨٤ دوران تخصص خود را در رشته جراحي زنان و زايمان و نازايی به اتمام رسانيد.
سپس حدود دو سال دوران طرح خود را در استان كرمانشاه در خدمت رساني به مردم محروم
شهرستان گيلانغرب سپری كرد و پس از آن به تهران بازگشت .
ايشان دوره های كوتاه مدت و بلند مدت آموزش لاپارسكوپی و اندومتريوز را در خدمت اساتيد
بزرگی چون استاد عادل شروين در تهران، استاد البرزی در شيراز و پروفسور arnaud wattiez
در فرانسه گذرانده است .
سهامدار بیمارستان عرفان_نيايش

برچسب ها:
مقالات مرتبط
فیبروم رحم

فیبروم رحم

فیبروم رحم بیماری شایعی است که بسیاری از زنان به این بیماری مبتلا هستند و عاملی است که سبب استرس بسیاری از افراد شده است....

پرسش و پاسخ تکمیلی

سوالات شما در اسرع وقت پاسخ داده شده و از طریق ایمیل اطلاع رسانی خواهد شد

۲ دیدگاه ها
  1. سلام وقتتون بخیر
    من سی سالمه و یکساله که یک میوم ساب سروزال به ابعاد ۱۵در ۱۲ میل دارم. متاسفانه بعد از رابطه دچار خونریزی مقطعی چند روزه میشم ( خون آبه و قطره ای) پاپ دادم چند بار مورد مشکوکی نبوده و داروهای هورمونی هم مصرف کردم. میخواستم بدونم درمانی داره اگر باید حتما مشاوره انلاین بگیرم هم ممنون میشم راهنماییم کنید.

    پاسخ
    • باید شرایطتون هم بررسی بشه عزیزم برای مشاوره میتونید به لینک زیر مراجعه کنید.
      مشاوره آنلاین

      پاسخ
یک دیدگاه بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *